Gölcükspor Karşıyaka çalışmalarını sürdürüyor

Misli. com 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor Perşambe günü Karşıyaka ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Adil Kuru ve ekibi nezaretinde sürdürüyor.

Çalışmalar Çift Kale Müsabaka ile devam etti

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Perşambe günü Karşıyaka ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırklıklarını ara vermeden devam ettirirken bugün ki çalışma Gölcük Şehir Stadında yapılan çift kale maç ile tamamlandı. Çift kalede kırmızı takım ile mavi takım kıyasıya mücadele etti.40 ar dakikalık iki devre oynanan müsabaka bol gollü şekilde beraberlikle sonuçlandı.Antrenmanı Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve beraberindeki yöneticiler takip etti.

+1 FARKLA TAKIMA ZİYARET

Gölcük Şehir Stadında gerçekleşen antrenmanda takımımızı Facebook Sosyal Medya Platformu Gölcük Donanma Kenti 41 Grubu yönetimi ve taraftarlarımız adına tribün lideri Ferdi kardeşimizin tatlı ikramıyla gerçekleştirdikleri ziyaret ile Karşıyaka maçı öncesi takımımıza moral desteğinde bulunarak oynanacak mücadelede başarı dilediler. Antrenman öncesinde ise +1 Farkla Down Sendromlu yetenekli kardeşimiz Özgür sert ve adrese teslim şutları ile kalecimiz Soner’i terletirken ağlarla buluşan her şut sonrasında yaşadığı büyük sevinç görüntüleri ise görülmeye değerdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 6 =