GÖLCÜK BELELEDİYESİ’NDEN YENİ HİZMET

“Gezici Acil Bakım ve Onarım Ekipleri” kuruldu

GÖLCÜK BELELEDİYESİ’NDEN YENİ HİZMET

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatları sonrasında Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde , “Gezici Acil Bakım ve Onarım Ekipleri” kuruldu. Ekipler artık vatandaştan gelen talepleri anında gidererek, can ve mal kaybına neden olabilecek sorunları önlenmiş olacak.

Gölcük Belediyesi hizmet çıtasını yükseltmek için yeni uygulamaları bir bir devreye sokuyor. Bu kapsamda Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde, “Gezici Acil Bakım ve Onarım Ekipleri” kuruldu. Bu ekiplerin kurulmasında ki hedef, vatandaşlardan gelen talep ve önerilerini anında gidermek. Kurulan ekipler, bundan sonra çocuk parklardaki bozulmalara, yollarda tehlike saçan çukurlara anında müdahale edecek ve araçlarındaki ekipmanlarla sorunu yerinde giderecek.

ANINDA MÜDAHALE EDECEK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in seçim vaatleri arasında bulunan ve talimatları doğrultusunda uygulamaya konulan “ Gezici Acil Bakım ve Onarım Ekipleri” iki donanıma uygun araç ve 4 personelden oluşuyor. Vatandaşlardan gelen ihbarlara anında müdahale edilebilecek donanıma sahip ekipler, kentin her yerine istenildiği zaman gidebilecek.

EKİPLER NELER YAPACAK?

Ekip, yollarda ve çalışmaların sürdürüldüğü alanlarda, açık bırakılan veya çalınan logar kapaklarına, açılan çukurlara, yollara asfalt yama yapılmasına, bordür ve parke taşlarının onarımına, yollara düşerek trafiği tehlikeye sokan kaya ve benzeri olumsuzluklara, parklarda ki bozulmalara anında müdahale edecek. Bu tür önlemler sayesinde vatandaşın can ve mal güvenliğine zarar gelmesi önlenmiş olacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 52 = 59