Gölcükspor 90’da güldü 0-1

Misli.com 3 lig 3 grupta ilçemizi temsil eden Gölcükspor deplasmanda ligin ilk yarının son karşılaşmasında Arhavispor karşısında 90’da Ali Mert Işık’ın tek golü ile galibiyete ulaştı.

ALİ MERT IŞIK ÜÇ PUANI GETİRDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına rakibi karşısında yine daha arzulu bir mücadele veren temsilcimiz Gölcükspor, Ali Mert Işık, Coşkun Güner, Furkan Yiğit ve Selçuk Çalışır ile etkili pozisyonlar buldu. Evsahibi ekip Arhavispor, savunma ağırlıklı olarak temsilcimiz karşısında mücadele verdi. Rakibi üstünde baskıyı kuran kırmızı siyahlı temsilcimiz ilk yarının son maçını kazanmak için büyük bir mücadele verdi. Maçın 90’ncı dakikasında Ali Mert Işık’ bir kez daha gol pozisyonuna girerek Gölcükspor’u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşma bu skor ile bitti.

Kırmızı-Siyahlılar kendi evinde ağırladığı zorlu Çatalcaspor’u 1-0 yenmesinin ardından deplasmanda yine zorlu bir karşılaşmada rakibi Arhavispor’u 1-0 yenerek altın değerinde 3 puanla alarak 18 puan ile 11 sırada tamamladı.  Kırmızı Siyahlılar ligin son karşılaşmasını galibiyetle tamamlarken ligin ikinci yarısı ise 28 Ocak’ta deplasmanda karşılaşacağı Çarşambaspor’a konuk olacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 6 = 14