Gölcüklülerin tercih ettiği cennet

Harb-İş Otel Yalova ve Çınarcık arasında Koruköy Beldesinde hizmetinizde.

Kalabalıktan uzaklaşmak, kafa dinlemek ve aynı zamanda yeni yerler keşfetmek isteyenler, Marmara’nın incisi ilan edilen cennet köşesine konuşulanan Harb-İş Oteli görünce bayılacaksınız. Marmara bölgesinin saklı güzelliklerini barındıran cennet köşesinde tatil yapmak istiyorsanız Harb-İş Otel’den hemen rezervasyonlarınızı yaptırmanız gerekiyor.

Sadece 40 dakika mesafe

Yalova ve Çınarcık arasında Koruköy Beldesinde hizmet veren Harb-İş Otel, denize sıfır konumuyla, düzenli havuz bakımı hijyeni ve temizliği ile gönül rahatlığıyla ailece tatil yapabileceğiniz bir otel. Yarım pansiyon konseptiyle çalışan Harb-İş Otel’de gecelik konaklama, kahvaltı, akşam yemeği ve tüm hizmetlerle birlikte kişi başı yanlızca 120 TL. Sendika üyeleri dışında tüm halka açık olan işletme son yıllarda yapılan yatırımlarla güzel ve büyük bir ivme yakaladı. İlçemize sadece 40 dakika mesafede bulunan Harb-İş otel deneyimli ve tecrübeli personel hizmeti ile keyifle geçirebileceğiniz bir tatili sizlere sunuyor.

Yeni sezona Harb-İş Otel hazır! Uzaklara gitmenize gerek yok. Aileleriniz ile birlikte güzel bir tatil için, 0226 249 55 55 numaralı telefonla Otel’le iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 − 9 =