GÖLCÜKLÜLER VATAN NÖBETİ İÇİN ANITPARK’A

 

 

Gölcük 15 Temmuz darbesinin 2.yılında yine Anıtpark’ta bir araya gelecek. 248 şehidimizin anılacağı programda Kuran-ı Kerim tilaveti ve sonrasında dualar edilecek ayrıca dobra şarkısını seslendiren ünlü sanatçı Sultan Arslanbekov konser verecek.

 

 

 

 

Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ mensupları tarafından, 15 Temmuz 2016’da yapılan hain darbe girişiminin üzerinden iki yıl geçti. O kanlı gecede 248 vatandaşımız, darbeci hainler tarafından şehit edilirken, 2196 vatandaşımızda yaralanmıştı. O gün sonrasında devletimiz  o kara günü 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilan etmişti. İşte o darbe gecesinde ve sonrasında günlerce Anıtpark’ta toplanan Gölcüklüler vatan nöbeti tutmuş, darbecilere geçit vermeyeceklerini dosta düşmana göstermişti. 15 Temmuz’un yıl döneminde de ilçemizde bir dizi etkinlik yapılacak ve yine ilçe halkı Anıtpark’ta buluşarak demokrasiye ve vatanına olan bağlılığını gösterecek.

15 TEMMUZ’DA HANGİ PROGRAMLAR OLACAK?

15 Temmuz günü saat 11.00’da Türkiye genelinde şehitliklerin ziyareti ve dua okunması gerçekleşecek. Daha sonra 15 Temmuz’da Müftülükçe hazırlanan program ile Teyfik Hoca Camisi’nde Mevlid-i Şerif yapılacak. Bu program sonunda çeşitli ikramlar dağıtılacak. Saat 15.00’da ise Anıtpark’ta o günle ilgili resim sergisi açılacak.

SULTAN ARSLANBEKOV KONSER VERECEK

15 Temmuz’da saat 20.00’de ise Anıtpark’ta program başlayacak. Mehter ve Bando toplanan binlerce Gölcüklü için birer konser verecek. Sonrasında şehitlerimizin anısına şiirler okunacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması dev ekranda izletilecek. Saat 23.15’de ise Kuran-ı Kerim tilaveti ve sonrasında da hep birlikte dualar edilecek. Vatan nöbetinin sabah namazına kadar devam etmesi bekleniyor.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

38 + = 43