GÖLCÜKLÜ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN DA KORONA TESTİ POZİTİF

31 Mart 2019’da yapılan Yerel Seçimlerde Gölcük Dumlupınar Mahallesi’nden Muhtarlığa adaylığını koyan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı isim ve soyadı taşıyan Gölcüklü Recep Tayyip Erdoğan’ın coronavirüs testi pozitif çıktı.   Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Coronavirüs testlerinin aynı zamanda pozitif çıktığını belirten Gölcüklü Erdoğan, ‘Allah Sayın Cumhurbaşkanımızın ve eşinin sağlığını her daim iyi eylesin’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini iletti

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan’ın Covid-19 testi pozitif çıkmış, bu haber Erdoğan, sevdalılarını üzmüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan sağlık durumlarının oldukça iyi olduğu açıkladı. Gölcük’te 2019 Yerel Seçimlerinde Muhtarlığa adaylığını koyan Gölcüklü Recep Tayyip Erdoğan’ın da tıpkı Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi Covid-19 testi pozitif çıktı. Gölcüklü Erdoğan, gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diliyorum’ dedi.

Sayın Cumhurbaşkanımız ile kader birliği yaşıyoruz’

Erdoğan, açıklamasının devamında, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızda coronavirüs testleri pozitif çıktı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Adaşı ve soydaşı olarak bende koronavirüse yakalandım. Sayın Cumhurbaşkanımız ile kader birliği yaşıyoruz. Yüce Allah’ım bütün hastalık yaşayanlara şifasını nasip eylesin’ diye konuştu.

Haber: Arif Öztok

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 − 64 =