GÖLCÜKLÜ HAYIRSEVERLER BİR AİLEYE DAHA BAYRAM YAŞATTI

Yardım kampanyaları ile büyük takdir toplayan Değirmendere Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk,  kendisine ulaşan ihtiyaç sahibi ailenin evini hayırseverlerin desteğiyle baştan yarattı.

ÇAĞRISINA SES GELDİ

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk;”Bir ihtiyaç sahibinin tanıdığının “Rabia muhtar böyle bir evde oturan bir aile var bir kızı üniversite okuyor, bir oğlu meslek lisesi sonda, bir oğlu kalp hastası, kocası hasta. Çamaşır makinası da bozulmuş varsa yardım edecek kimseler bilgin olsun” mesajının ardından harekete geçerek “Bu evde bir aile yaşıyor çakıl taşlarım en önemlisi çamaşır makinesi ama  evde yatacak yatak da yok oturacak koltukta yok. Haydin çakıl taslarım buna da bir el atalım donatalım evi var mısınız?” mesajıyla yardımseverlere çağrıda bulunmuştu. Kısa sürede Rabia Şentürk’ün yardım çağrısına cevap veren hayırseverler ihtiyaç sahibi ailenin evinde gerekli olan bakım ve onarımı gerçekleştirdikten sonra evi baştan aşağıya donatılar. Muhtar Şentürk ihtiyaç sahibi aileye el uzatan hayırseverlere teşekkür etti.

BİZE BU YOLDA DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk yaptığı paylaşımla, “ Bize bu yolda destek olan hayırsever kardeşlerime, Gölcük belediyemize ve bir sürü elini taşın altına koyan çakıl taşlarım Allah size çok versin ki daha çok insana dokunabilelim. Ailemiz mutlu biz mutlu Allah’ım bütün insanlar yaşana bilir yerler nasip et. Şükürler olsun yüzümüzün akıyla çakıl taşlarımla beraber çıktık destek veren herkesten Allah razı olsun” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

11 + = 16