GÖLCÜK’LÜ BEYZA, KIBRIS’A GELİN GİTTİ

Gölcük’ten 6 yıl önce Kıbrıs’a üniversite eğitimi için giden Beyza Akman, Kıbrıslı iş insanı Hasan Erdal ile hayatlarını birleştirdi.

Kentimizin sevilen isimlerinden AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı İlçe Yöneticisi  Aysel Akman ve Ramazan Akman’ın kızları Beyza ile Özen ve Yusuf Erdal çiftinin oğulları Hasan İpekhan Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler.
Gölcük’ten 6 yıl önce Kıbrıs’a üniversite eğitimi için giden Beyza Akman, şimdi ise yüksek lisanslı bir Psikolog. Kıbrıs’ta yaşayan iş insanı Hasan Erdal ile hayatını birleştiren Beyza, Kıbrıs’a gelin gitti.

AKMAN AİLESİ’NDEN TEŞEKKÜR

Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür eden Akman ailesi: “Bir anne baba için en güzel günlerden birisi. Büyütüp yetiştirdiğiniz, meslek sahibi yaptığınız evladınızı evlendirmek güzel bir duygu. Çocuklarımıza ömür boyu saadet diliyor, daha büyük bir aile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dediler.

GENÇ ÇİFTİN TEŞEKKÜR MESAJI

Kocaeli protokolü ve iş dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı düğün, şehrin önemli buluşma noktalarından biri haline geldi. Törene katılan konuklar, unutulmaz bir gece yaşadı. Tüm detayların özenle düşünüldüğü düğünde, hem çiftin hem de davetlilerin hafızalarında uzun süre yer edecek. Beyza ve Hasan çifti, bu özel günlerinde mutluluklarını paylaşarak yanlarında olan tüm davetlilere teşekkürlerini sundu.

Vizyon Gazetesi olarak,  çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)