GÖLCÜK’E HAYIRLI OLSUN

 

 

 

 

 

Gölcük yeni Devlet Hastanesi proje tadilat çalışmaları noktalanırken, askeri lojmanların ve bazı sosyal tesislerin yıkım ihalesi de geçtiğimiz ay yapılarak söküm çalışmaları başlamıştı. Önümüzdeki bir ay içinde temelinin atılmasının planlandığı Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin ihalesini alan firma tabelaları takarak şantiyeyi de kurdu.

 

 

 

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in ve AK Parti İlçe Teşkilatı’nın girişimleri, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın desteği ile hayata geçen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaat başlangıç tabelaları asıldı, şantiyesi de kuruldu. 250 yataklı olacak dev hastane için uzun süren girişimler sonrasında başarıya ulaşılmış, Donanma Komutanlığı’nın da hastane projesine sıcak bakmasıyla eski Migros’un arsasına askeriyeden de bir bölüm eklenerek 53 bin m2’ye yeni hastanenin yapılmasına karar verilmiş, arsa Gölcük Belediyesi tarafından Sağlık Bakanlığı’na verilmişti. Hatta bu arsa devrinde Gölcük Belediyesi vergi borçlarını da sıfırlamıştı.

TABELA TAKILDI, ŞANTİYE KURULDU

Yeni arsa üzerinde devam eden proje tadilat çalışmaları noktalanırken, askeri lojmanların ve bazı sosyal tesislerin yıkım ihalesi de geçtiğimiz ay yapılarak söküm çalışmaları başlamıştı. Önümüzdeki bir ay içinde temelinin atılmasının planlandığı Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin ihalesini alan firma tabelaları takarak şantiyeyi de kurdu. Yaklaşık iki yıl sürmesi planlanan inşaat sonrasında 250 yataklı dev bir hastaneye Gölcük kavuşmuş olacak ve kentimizin sağlıkta yaşadığı sıkıntılarda böylelikle tamamen bitecek. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 4