Gölcük’e Dr. ÜMİT geldi…

Yaklaşık 1 yıl önce, genç ve Dinamik kadrosu, konusunda uzman hekimleri ile 20 yıllık tecrübesini Akgündüz Diş Kliniği ile taçlandıran, Uzman Diş Hekimi İbrahim Akgündüz, kentimize büyük bir yatırımla, son teknolojilerin kullanıldığı, bugüne kadar oluşmuş tüm tecrübe ve değerlerinin bir bütünü olarak Akgündüz Diş Polikliniğini kentimize kazandırmıştı.

25 YILLIK TECRÜBEYLE

AKGÜNDÜZ DİŞ POLİKLİNİĞİ’nde, 25 yıllık tecrübesiyle Diş Hekimi Ümit GEYHAN hasta kabulüne başladı.

Diş Hekimi İbrahim AKGÜNDÜZ ile üniversite, yurt ve askerlik sürecinde yol arkadaşlığı yapan Ümit GEYHAN, özellikle protez tedavilerindeki uzmanlığıyla öne çıkmaktadır.

Zirkonyum kaplamalar, yaprak porselenler (lamina), E-max porselenler, gülüş tasarımı, pembe estetik, bonding uygulamaları vb. birçok üst düzey tedaviler Ümit GEYHAN tarafından uygulanmaktadır.

Dt. Ümit GEYHAN, 2001 yılında özel muayenehane ile diş hekimliğine başlamış. Balıkesir diş hastanesinde, 5 yıl hekimler ve protez bölümünden sorumlu klinik şefliği görevini yapmış. Bandırma Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Kurucu Başhekimliği’de dahil olmak üzere birçok görevde bulunmuştur.

1 yıl önce, Dt. İbrahim AKGÜNDÜZ tarafından kurulan AKGÜNDÜZ DİŞ POLİKLİNİĞİ, Gölcük ve çevresinde halktan gördüğü teveccüh nedeniyle yoğunluk yaşamaya başlamıştır. Hastalara daha verimli ve geniş zamanlı tedavilerin uygulanması için; 25 yıllık dostu dt. Ümit GEYHAN Balıkesir Diş Hastanesindeki görevinden istifa etmiştir. Akgündüz Diş Polikinliği’ nde tedavi süreçlerine yeni bir nefes getirmiş ve kaliteli hizmet misyonuna pozitif katkıda bulunmaya başlamıştır.

Ayrıca Klinikte, Ağız ve Çene Cerrahisinde Doç. Dr. Sertaç AKTOP ve Ortodontik Tel Tedavisinde Dr. Evin ALAKUŞ ile ileri düzey tedavi imkanlarıda hastaların hizmetine sunulmaktadır.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

89 − = 81