Gölcük’e 230 Bin Kitap geldi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere ücretsiz kitapları İl ve İlçelere gelirken dağıtımları Bayramdan sonra başlanacak.

Gölcük’te Derya Kitap Evi sahibi Savaş Toprak tarafından Gölcük’ün kitaplarının dağıtımları yapılırken Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve Şube Müdürü Ozan Baş ile birlikte kitapları incelediler.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert şunları dile getirdi Mert “Bu yıl Eğitim öğretim yılında kitaplarla alakalı şuan Gölcük ve Karamürsel ilçemize gelmesi gereken kitap sayısı 331.788 bunun 3’ten fazlası elimize geldi yaklaşık 4’de 3’lük bölüm 248 bin sayısına ulaştık, 83 bin adet kitabımız kaldı 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı başlamadan bunların hepsini tamamlayarak eğitime sorunsuz bir şekilde başlayacağız, Bayramdan sonra da bu kitapların okullarımıza dağıtımlarına başlanacak pandemine kurallarına da uyacak şekilde eğitim öğretimine başlayacağız” dedi.

Kitapların dağıtımlarını üstlenen Derya Kitap evi sahibi Savaş Toprak ise şunları dile getirdi Toprak “2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Milli Eğitim Bakanlığımızın göndermiş olduğu Gölcük’e 230 bin kitap, Karamürsel’e de 100 bin kitap dağıtımı yapılacaktır” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 4