GÖLCÜK YEŞİL İHSANİYE ELMA FESTİVALİ’NDE ÜNLÜ SANATÇILAR SAHNE ALACAK

 

 

Gölcük Belediyesi 26. Yeşil İhsaniye Elma Festivali bu yılda büyük bir coşkuyla gerçekleştirilecek. Şenlikte 15 Eylül 2018 Cumartesi günü İhsaniye Şehit Piyade Er Arif Subaşoğlu Meydanı’nda Sanatçılar Taner Eyüpoğlu ve Gizem Kara’nın katılacağı konser gerçekleştirilecek.

 

 

 

Gölcük Belediyesi 26. Yeşil İhsaniye Elma Festivali bu yılda büyük bir coşkuyla gerçekleştirilecek. Yeşil İhsaniye Elma Festivali’nde bir çok etkinlikte icra edilecek. Festival münasebetiyle İhsaniye Şehit Piyade Er Arif Subaşoğlu Meydanı’nda konser gerçekleştirilecek.

 

 

FESTİVALE YAKIŞAN KONSER GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Her yıl gerçekleştirilen ve birçok etkinliklerle vatandaşların beğenisini toplayan Gölcük beledieysi 26. Yeşil İhsaniye Elma Festivali bu yılda Eylül’ün ikinci haftasında gerçekleştirilecek. Festival çerçevesinde ilçemizde birçok etkinlik  yapılacak. 15 Eylül 2018 Cumartesi günü İhsaniye Şehit Piyade Er Arif Subaşoğlu Meydanı’nda Sanatçılar Taner Eyüpoğlu ve Gizem Kara’nın katılacağı konser gerçekleştirilecek. Sanatçı Taner Eyüpoğlu saat 20.30’da, Sanatçı Gizem Kara ise Saat 21.30’da sahne alacak. Ford Otosan ve Gölcük Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştireceği Gölcük Belediyesi 26. Yeşil İhsaniye Elma Festivali bu yılda adeta nefes kesecek.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + = 13