GÖLCÜK YARIN HAMSİYE DOYACAK

Gölcük Trabzonlular Derneği, Gölcük’te bir ilk olacak önemli bir organizasyona imza atıyor. Gölcük Trabzonlular Derneği bugün ilçemizde gerçekleştirecekleri Hamsi Festivali ile  Gölcüklüler’i hamsiye doyuracak.

YARIN SAAT 14.00’TE ANITPARK’TA BAŞLAYACAK

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, yarın gerçekleştirecekleri organizasyon hakkında şunları söyledi ; “Hamsi Festivalimizin düzenlenmesi Gölcük Trabzonlular Derneğinin kültürel bir faaliyetidir. Hamsi ve kemençe Karadeniz’imize has bir kültürüdür. Bu kültürü bu kentte yaşayan tüm insanlara yansıtılmak için bir organizasyon yaptık. Bu organizasyonumuza destek olan başta Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e Kaymakamımıza ve ekibine Gölcük Trabzonlular Derneği olarak teşekkür ediyoruz.

TRABZON 4 GÜN GÖLCÜK’E GELECEK

Bundan sonrada yapılacak organizasyonlarda da bizleri desteklemelerini bekliyoruz. Bizde bu kurumların çalışmalarında başarılar diliyoruz. Gölcük’lü bütün kurumlarla etkinliğimizin Gölcük esnaflarımıza da bir hareket getirmesi ve katkı sağlaması amacıyla gerçekleştiriyor. İnsanlarımız buraya yapacağı katkıyla esnaflara hareket getirecektir. Esnaflarımıza başarılar diliyoruz. Hamsi Festivalimiz 16-20 Ocak tarihleri arasında sürecek ve Anıtpark’ta gerçekleştirilecek. Etkinliğimize başta Valimiz, Bürokratlar, Gölcükümüzün değerli protokolü ve Kocaeli’deki tüm STK’lar davetlidir. Kentimizde yaşayan tüm insanlar organizasyonumuza davetlidir. Ayrıca yarın başlayacak organizasyonumuzda Kızılay kan bağış kampanyası düzenleyecek. Halkımızın da Kızılay’a destek olmasını istiyoruz. Organizasyonumuzda 1 buçuk ton hamsi dağıtacağız. 8 metre ızgara uzunluğunda gerçekleştirilecek. Katılımın oldukça yoğun olduğunu düşünüyorum. Saat 14.00’te start vereceğiz” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

41 − = 38