GÖLCÜK ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN MİLLİYETÇİLERE DAVET

 

 

3 Mayıs Türk Milliyetçileri Günü Anıtpark’ta yapılacak etkinliklerle kutlanacak. Ülkü Ocakları Gölcük Şubesi ilçemizdeki tüm milliyetçileri Anıtpark’a davet etti. Başkan Cabar yaptığı açılamada, Anıtpark’a çadır kurup, Türk gelenek göreneklerini yaşatacaklarını dile getirdi ve tüm milliyetçileri  3 Mayıs’ta Anıtpark’a davet etti.

 

 

 

 

Ülkü Ocakları Gölcük Şubesi önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanırken, 3 Mayıs Türk Milliyetçileri Günü Anıtpark’ta yapılacak etkinliklerle kutlanılacak. Ülkü Ocakları Gölcük Şubesi ilçemizdeki tüm milliyetçileri bu programa davet etti.

ÇADIR KURULACAK TÜRK GELENEKLERİ YAŞATILACAK

Yapılacak önemli programla ilgili gazetemize bilgi veren Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar şunları söyledi: “İlçemizde 3 Mayıs Türkçülük Gününü bir dizi etkinlik ile kutlayacağız. Bu kapsamında Anıtpark’a çadır kurup, Türk geleneğimize göreneğimize uygun bazı etkinlikler düzenleyeceğiz. Program Sabah Saat 08:00’de başlayacak ve öğlen 12:30- 13:30 saatleri arasında da yapılacak programla devam edecek. Sabah çorba, öğleden sonrada pilav tavuk ikramımız olacak. Tüm Türk Milliyetçilerini Anıtpark’a bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 24 = 33