GÖLCÜK ÜLKÜ OCAKLARINDAN GENÇLERE ÖZEL ETKİNLİK

Gölcük Ülkü Ocakları İlçe  Başkanı Taner Koç  “Sporun önemi ve 21. Yüzyıl’da Spor Anlayışı” konferansıyla Gölcük’te özellikle gençleri spora yönlendirmek adına güzel bir etkinlikle Gölcük halkını buluşturacak.

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’in de katılımlarıyla gerçekleşecek konferans, 21. Yüzyıl’da Spor diyecek. Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, ülkü ocakları olarak bu zamana kadar 8 tane seminer yaptı, 9.su bugün Gölcük’te yapılacak.

SPOR’UN 21.YÜZYILDAKİ  ÖNEMİ

Gölcük Ülkü Ocakları gençler için harekete geçti. Sporun insan sağlığı açısından önemini gençlere anlatmak, bir yaşam biçimi haline getirmelerine katkı sağlamak adına 21. Yüzyılda spor’un altını çizmek için faydalı bir konferansla ilçemizin gençlerini, Kocaeli Ülkü Ocakları Spor Biriminden Sorumlu İl Başkan yardımcısı “Tolga Havuç’un”  sunumuyla buluşturacak.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Gölcük Ülkü Ocakları İlçe  Başkanı Taner Koç; “Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sn. Abdulkadir Özdemir beyefendinin katılımlarıyla Gölcük ilçe teşkilatımızın himayelerinde gerçekleştireceğimiz “Sporun önemi ve 21. Yüzyıl’da Spor Anlayışı” konferansına siz değerli halkımız davetlidir” İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1