GÖLCÜK ÜLKÜ OCAKLARINDAN ‘ASKIDA EKMEĞE’ TAM DESTEK

 

 

 

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ‘nin ekmek zammına gösterdiği tepkiye destek vererek askıda ekmek kampanyası başlattı.  Bu noktada yaptığı faaliyetlerle geniş bir kesimin takdirini kazanan Gölcük Ocak Başkanı Tuncay Cabar 200 ekmeği ihtiyaç sahibi vatandaşların alması için askıya bıraktı.  

 

 

 

 

KİMSE BİR LOKMA EKMEĞE MUHTAÇ KALMASIN

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ‘nin ekmek zammına gösterdiği tepkiye destek vererek askıda ekmek kampanyası başlattı. Cabar gazetemize yaptığı açıklamada, “Türk milletinin hiçbir ferdinin bir lokma ekmeğe muhtaç olmaması, milletimizin arasında birlik ve dayanışma kültürünün artırılması adına liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla ‘Askıda Ekmek’ uygulamasına biz de destek veriyoruz. Tüm Gölcük halkını milli birlik ve dayanışma adına bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz” dedi.

GÖLCÜK ÜLKÜ OCAĞINDAN 200 EKMEK

Cabar ayrıca, “Bizde Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı olarak bugün   Gölcük fırınlarımızda 200 ekmeği ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın alması için askıya asıyoruz. Komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışı doğrultusunda vatandaşlarımızın bu çağrıya kayıtsız kalmayacağına inanıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

77 − 72 =