Gölcük Trabzonlular Dernek Yönetiminden Teşekkür Ziyareti

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek, Anıtpark’ta düzenlenen ve beş gün süren hamsi festivaline vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Ellibeş’e plaket takdiminde bulundular.

Geçen hafta 5 gün süren “Hamsi Festivali” vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandığını belirten Dernek başkanı Çakıroğlu” Amacımız kültürel zenginliklerimizi bulunduğumuz bu coğrafyada insanlara tanıtmak, yaşatmak ve bu kültürümüzü yeni nesillere aktarmaktır. Bu kapsamda düzenlediğimiz ve 5 gün süren festivalimiz sorunsuz bir şekilde sonlandı. Umuyorum seneye daha kapsamlı bir şekilde festivalimizin ikincisini gerçekleştireceğiz. Bu güzel festivalimize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Yönetimin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Ellibeş, Gölcük bu ülkenin bir mozaiği. Her şehirden vatandaşlarımızın huzur ve mutluluk içerisinde yaşadığı bir şehir. Hemşeri derneklerimizin kendi kültürlerini tanıtmak adına yapmış oldukları bu tür etkinlik ve festivaller bizleri mutlu ediyor. Bu kapsamda böylesine güzel ve anlamlı bir etkinliği düzenleyerek Gölcük halkına sunan Trabzonlular Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu’na ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 65 = 74