GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’NE ULAŞIMI SAĞLAYAN YENİ KÖPRÜ VE YOL ULAŞIMA AÇILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne ulaşımı sağlayacak 680 metre uzunluktaki yol ve köprü çalışması tamamlanarak kullanıma açıldı.

Gölcük İpek Yolu Bulvarı’ndan 630 No’lu Sokak’a bağlantıdaki trafiği rahatlatmak için, 632 No’lu Sokak üzerinde bulunan Beyoğlu Deresi’ne 18 metre uzunluğunda 12 metre genişlikte betonarme köprü yapıldı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yolu ile ambulansların, özellikle; hastane önünde dönüşlerde yaşadıkları sorun nedeniyle Gölcük Belediyesi’nin yaptığı talep sonrasında çalışma başlatıldı. Yapılan köprü ile bulunan toplu taşıma araç sürücülerinin ve vatandaşların özel araçları ile hastaneye ulaşımlarını kolay, konforlu ve güvenli bir hale getirildi. Bin 170 ton asfalt serilen yol, yol çizgilerinin çizilmesi ve trafik ışıklarının montajının tamamlanmasının ardından trafiğe açıldı.

Yolun ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “İlçemize bu eseri kazandıran başta; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere, emeği geçenlere çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 1 =