GÖLCÜK MUHTEŞEM BİR SERGİYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde açılan ve kutsal emanetlerin tablolarının yer aldığı muhteşem sergi, cuma günü dahil vatandaşlar tarafından gezilebilir.

Kaligrafi Sanatçısı Güvenç Taşer ve eşi Türk Süsleme Sanatçısı Hülya Taşer çiftinin büyük emeklerle yaptığı Topkapı Sarayı’ndaki kutsal emanetlerin orijinal boyuttaki tablolarının yer aldığı sergi, Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Salonu’nda (Gölcük Adliyesi yanında ana yol tarafındaki okul) açıldı. Serginin açılışını; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert birlikte yaptılar.

SERGİDE HZ. MUHAMMED’İN MEKTUPLARI, KILICI, YAYININ TABLOLALARI DA YER ALIYOR

Kaligrafi Sanatçısı Güvenç Taşer ve eşi Türk Süsleme Sanatçısı Hülya Taşer büyük emeklerle uzun bir uğraş sonunda yaptıkları eserler hakkında katılımcılara bilgi verdiler. Sergilenen eserler arasında, Hazreti Muhammed’in mektupları, kılıcı, yayı ve mahfazaları gibi birçok kutsal emanetlerin bire bir tabloları yer alıyor.

BAŞKAN SEZER TAŞER ÇİFTİNİ TEBRİK ETTİ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “İlçemizde açtıkları sergi için Taşer çiftini tebrik ediyorum. Halkımıza hafta boyunca açık olacak sergiyi gezmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =