Gölcük MHP İlçe Başkan Vekili Naim İşeri’den Sert Açıklama!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin verdiği talimatla, parti teşkilatları askıda ekmek uygulamasını başlattı. MHP’nin askıda ekmek uygulamasının muhalefet tarafından eleştirileri oklarının hedefi haline getirilmesi üzerine Gölcük MHP İlçe Başkan Vekili Naim İşeri’den oldukça sert bir açıklama geldi.

İşeri; “Siyasi geçmişi üç günden ibaret,

Son olan bitene bakılırsa, siyasi geleceği de çok uzun olmayan! Bir siyasi partinin ilçe başkanı, kendisini ve partisini önemli gösterme adına partimize yönelik açıklamalarda bulunmuştur. Siyasetin fırtınalı sularında elli yılı aşkın süredir siyasi hayatını sürdüren kökleri binlerce yıla dayanan ülkücü hareketin muhataplığı değerlidir herkese verilmez. Elli yılı aşkın sürede bugün tabelaları bile bulunmayan birçok partiye siyaset sahnesinde şahitlik ettik böyle giderse şahitlik etmeye de devam edeceğiz. Söz konusu kişiden kamuoyunun beklentisi,  partisinin kurucusu olan milletvekilinin partisi ile ilgili yenilir yutulur olmayan iddialarına açıklık getirmesidir.

“Mesela Kars ve Iğdır belediyelerinin HDP ye nasıl kazandırıldığı sorularına cevap verebilir”

Veya oturdukları koltukları borçlu oldukları iddia edilen HDP  ve onun cezaevindeki eski genel başkanı Demirtaş’a kahvaltıda ne ikram edeceklerini anlatabilir. Askıda ekmek sorusu soracağına askıdaki vekilleri de anlatabilir. Bu soruları sayfalarca uzatmak mümkün de şimdilik bu kadarla yetinelim.


Ülkücüler Türk milletine ve devletine hizmet etmeye devam edecektir.

Bunu yaparken de siyasi küçük hesaplar içinde asla olmayacaktır. Bunu anlamanızı da zaten beklemiyoruz. Partiniz içindeki küçük hesaplarınızla ilgilenmeye devam edin” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 − = 26