Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Nermin Sıdal, Ülkü Subaş, Zeliha Cüre, Narin Arpa, Azize Karabulut, Selma Cebeci,  Gölcük Vizyon Gazetesi kurucusu Tuğba Zeren’i ziyaret etti.
Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı; “Bizler sıcacık evlerimizde otururken, sizler bin bir zorluk ve çetin şartlarda, bizlerin gözü, kulağı, eli, ayağı olup bizleri haberdar eden Basınımızın çok değerli emekçilerisiniz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle “Gazeteciler Günü’nüzü” Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi adına kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Gölcük Vizyon Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tuğba Zeren ise ” 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından hatırlanmak çok özel. Gölcük’te, kadınların toplumsal hayatta etkin rol alabilmesi için ellerinden geleni yapmaya devam eden Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne nazik ziyaretleri ve kendi el emeği göz nuru hediyeleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımızın varlığı  hem bugünümüz hem yarınımız için büyük önem taşımaktadır. Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve kıymetli yol arkadaşlarına nazik ziyaretlerinden dolayı gönülden tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

61 − = 53