GÖLCÜK İLÇE SAĞLIK’TA NELER OLUYOR

Bugün başıma gelen ve beni gerçekten şaşırtan bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.  İlçe Sağlık Müdürlüğünü aradım, duyduğum bir habere göre Sağlık ocakları 65 yaş üstüne ücretsiz zatürre aşısı vuruyormuş. Ben de haberin doğru veya yanlış olduğunu öğrenmek için İlçe Sağlık Müdürlüğünü aradım. Ve Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün özel kalemiyle görüştüm. Önce kendimi tanıttım ve sonrasında İlçe Sağlık Müdürümüzle görüşmek istediğimi söyledim. Konu hakkında bilgi verdim ve sonrasında telefon numaramı ve ismimi aldı size dönüş yapacağız dedi. Bugün dönerseniz sevinirim dedikten sonra diyalog değişti.  Sonuç itibariyle bana saat 15.00 gibi arayın dedi.

-Neden numaramı aldınız? Siz arayacaktınız müdür bey yerinde olduğunda

Müsait olamayabilirim benim burada bir sürü işim var dedi,

Zaten yalan yanlış bir sürü haber dönüyor, grip aşısı, o aşısı, bu aşısı gibi kaile alınmayacak bir sürü şey çıkıyor dedi.

-Bu da ilçe için önemli bir konu ben şahsım için değil yurttaşım için arıyorum ben gazeteciyim dedim.

TELEFONU YÜZÜME KAPATTI!

Şimdi soruyorum yetkililere;

Ben gazeteciyim, ben şahsımı değil yurttaşımı temsil ediyorum. Gölcük’te yaşayan 65 yaş üstü büyüklerim için arıyorum o kurumu!

İcra ettiğimiz mesleğimizle halkın sesi oluyoruz. Ve bir gazeteciye bu muameleyi yapan Özel Kalem müdürünün,  normal bir vatandaşa nasıl davrandığını düşünmek istemiyorum.

Oturduğunuz o koltuklarda millete hizmet vermek için oturuyorsunuz.

Devlet;  Vatandaşımı aşağıla! Onunla üstten konuş! Onu azarla diye işe almıyor sizi.

Kusura bakmayın ama görmezden gelemem!

Bu da benim 165.000 vatandaşıma olan görevim..

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 + = 71