Gölcük İlçe Müftülüğü 22 ADET FİDAN DİKTİ

Gölcük İlçe Müftülüğü Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle geçtiğimiz gün Hisareyn Esentepe Camii’nin bahçesinde öğle namazı sonrası İlçe Müftüsü İlyas Öztel’nde katılımı ile 22 adet fidan dikimi gerçekleştirdiler.

Fidan dikme etkinliğine katılım yoğun oldu

Peygamber Efendimizin doğduğu gün olarak kabul edilen ve Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Hisareyn Esentepe Camii’nin bahçesine İlçe Müftüsü İlyas Öztel, İlçe Vaizi Adnan Yıldız, Şube Müdürü Murat Selvi, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve 4-6 yaş Kur’an Kursu Öğrencileri ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdiler. Gerçekleşen etkinlikte 22 adet fidan toprakla buluştu.

‘’22 adet fidanı toprakla buluşturduk’’

Gerçekleştirdikleri fidan dikimi etkinliği hakkında açıklama yapan Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed, ‘’Kıyametin   kopacağını  bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz” buyurmuştur.  Gölcük İlçe Müftülüğü olarak bizlerde Mevlid-i Nebi Haftası ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan ve ülkemizde de 81 İlde 2023 noktada 11 Milyon fidanın toprakla buluşması etkinliğine istinaden bizde ilçe müftülüğümüz olarak bizde bugün Hisareyn Esentepe Cami’mizde öğle namazının ardından 22 adet fidanımız toprakla buluşturduk” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

95 − 92 =