Gölcük ilçe Başkanı ve yönetimi istifa etti!

Gölcük ilçe Başkanı ve yönetimi istifa etti!

Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatı’nda deprem etkisi yaratacak bir istifa yaşandı. Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner ve yönetimi görevlerinden istifa etti…

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Sayın Genel Başkanım, genel başkan yardımcılarım, göreve başladığım süre boyunca bana destek veren eski ve yeni il başkanlarıma gelecek partisine gönül veren güzide temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Hem kurucu İlçe yönetimime hem de kongre sonrası büyük emekler ile fedakâr cefakâr ilçe yönetimime emekleri için bugüne kadar göstermiş oldukları fedakarlıkları üzere teşekkür ediyorum.

GENEL BAŞKANIN YANINDAYIZ

Bizler el refik olmaya çalıştık, bizler halkımızın gölcük sevdalılarının dertleri ile dertlenen her zaman yanlarında olma gayreti ile çalışarak güzel günler yaşadık. Gelecek adına ümitsizlere ümit olmaya çalıştık. Görevde bulunduğum süre boyunca sessizliğimi koruduğum birkaç konuya da bu vesileyle değinmek istiyorum. Öncelikle tüm iddia edilenlerin aksine bu görevin tarafıma verilmesi adına hiçbir çabam olmamıştır. Ne şahsım ne ailem nepotizmin bir parçası olma gayretimiz olmuştur. Bizler Sayın genel başkanımızın yanında olmaya devam ediyoruz.

AİLEM ÜZERİNDEN YAPILAN BASKILAR

15.01.2021 tarihinde Partimizin temsilcileri ile görüşmemde beni bu göreve layık gördüğünü tarafıma bildirmesiyle ve Gölcük ilçe başkanı olarak ataması ile ilan etmesiyle 19.02.2021 tarihinde resmi olarak göreve getirildim. Mazbatamı alıp göreve başladıktan sonra basında sadece tatsız olayla yer alan ailem üzerinden yapılan baskıların, haberlerin partimize zarar vereceğini düşünerek gelecek partisiyle gönül bağımın devam ettirme kararı almış bulunmaktayım. Biz aile partisi olmadık tam aksine Gelecek ailesi olduk.

TEŞEKKÜR ETTİ

Görevi aldığım dönemin pandeminin yoğun olduğu, kısıtlamaların olduğu bir döneme denk gelmesine rağmen online görüşmeler ve toplantılarla ilçe yönetimimizi oluşturduk. Temmuz ayı ile birlikte kısıtlamaların kalkmasıyla esnaf ziyaretleri, köy ziyaretleri, kurum ziyaretleri, özel gün kutlamaları gibi çalışmalarla Gölcük’teki görevimi gelecek partimize verimli bir şekilde geçirerek onurlu bir şekilde tamamlıyorum Koltuk işgal ederek değil sahada ve halkın yanında olarak icra etmeye çalıştım. Tüm Gölcüklü hemşerilerime, Gölcük basınımıza desteklerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı ve yönetimimiz ile birlikte çekildiğimizi kamuoyuna sunarım. Gelecek Partimiz için hem de Gölcük’ümüz için hayırlara vesile olmasını dilerim.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 1