GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Bali, Milletvekili Aday Adaylığı için İlçe Başkanlığı’ndan istifa ettiğini açıkladı.

Başkan Bali, yaptığı açıklamada, ‘Partimizin İlçemizde daha etkin, daha faal olması ve büyümesi için örgütümüzle birlikte soluksuz çalıştık. Üye sayımızı 10 kat artırarak örgütlenme başarısını gösterdik. İlçe  yöneticilerimiz ve üyelerimizle canla başla, maddi imkansızlıklar içinde büyük bir ivme yakaladığımız aşikar. Genel Başkanımız Sn. Muharrem İnce’nin önderliğinde ülkemizde artık büyük bir değişimin olması gerektiğine inananlar olarak yemin ettik. Türkiye’de artık akıl ve bilim ön planda olacak!’ dedi.

‘Bizler ülkemize hizmet etmek adına bu zamana kadar hiç geri durmadık’

Bali, açıklamalarının devamında, ‘Partimizin duruşu, ilkeleri, idealleri net, vatan topraklarımızın sevdası tartışmaya açık bile değildir! Bizler ülkemize hizmet etmek adına bu zamana kadar hiç geri durmadık, kendimizi bu vatana, bu millete vakfettik.

Bütün bu süreçlerin sonunda örgütlerimiz ile ilgili aldığımız kararlar neticesinde; Nisan 2022 tarihinden itibaren büyük bir gurur ve şerefle yürüttüğüm, Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı görevimden milletvekili aday adayı olmak için istifa ediyorum.’

Helallik istedi

Mehmet Bali, son olarak, ‘Bu zamana kadar  birlikte çalıştığım örgütümün tüm yöneticilerine, üyelerine özellikle de gençlerimize çok teşekkür ederim. Bizler bu yolda günümüzdeki başarılarımızı hep birlikte emek ve zaman harcayarak başardık. Şayet kırdıklarım, üzdüklerim, var ise lütfen haklarını helal etsinler. Benden yana hak var ise tüm benliğimle, tüm örgütüme hakkım sonuna kadar helaldir. Yüce Rabbim yolumuzu açık etsin, utandırmasın inşallah’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 3