GÖLCÜK İDMAN YURDU SPORCULARI ÇOK ŞANSLI

Gölcük İdman Yurdu alt yapısında geleceğin başarılı, profesyonel sporcuları olmak için çalışan gençler, havuz ile ödüllendirildi. Alt Yapı Koordinatörü Yaşar Nalbantoğlu yaptığı açıklamada bu imkanı bize sağlayan belediye başkanımız Mehmet Ellibeş ve havuz personeline teşekkür ederiz” dedi.

İlçemizin köklü spor kulüplerinden birisi konumunda olan ve alt yapı çalışmalarıyla adını duyuran Gölcük İdman Yurdu, zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirtirmeye devam ediyor. Başarılı alt yapı koordinatörü Yaşar Nalbantoğlu öncülüğünde gençler, hem geleceğin başarılı sporcuları olma yolunda çalışırken, hem de boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar.

BAŞKAN ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Bu kapsamda Gölcük İdman Yurdu genç sporcuları idman sonrasında havuz ile ödüllendirdi ve hoşça vakit geçirmeleri sağlandı. Alt Yapı Koordinatörü Yaşar Nalbantoğlu yaptığı açıklamada bu imkanı bize sağlayan belediye başkanımız Mehmet Ellibeş ve havuz personeline teşekkür ederiz. Gençlerimizi sosyal aktiviteler ile ödüllendirerek, toplumsal dayanışma için her türlü imkanı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 + = 22