GÖLCÜK HALKI, TÜM AFETZEDELERİN YANINDA

BAŞKAN SEZER, MANAVGAT, MARMARİS VE KÖYCEĞİZ YANGINLARINA MÜDAHELE EDEN EKİPLERE LOJİSTİK DESTEK VEREN BELEDİYE PERSONELİNE PLAKET VERDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Manavgat’ta 28 Temmuz’da başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan orman yangınında Gölcük Belediyesi adına görevli olarak mücadele eden ekipte bulunan Kadri Emre Gilit, Ferhat Çetin, İsmet Bozali, Seyfettin Güner’den yaşanan zorlukları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bölgedeki felaket mağduru vatandaşlarımıza gönderilen 4 tır gıda, giyecek, su gibi temel ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra; yangın söndürme çalışması yapan ekiplere su tankerleri ile lojistik destek sağlayan Gölcük Belediyesi ekipleri Gölcük’e döndüler.

Başta Marmaris, Köyceğiz ve Manavgat olmak üzere son yılların en büyük orman yangınlarının yaşandığı bölgelerdeki çalışmalara destek vermek üzere giden Gölcük Belediyesi personellerinden, Kadri Emre Gilit, Ferhat Çetin, İsmet Bozali, Seyfettin Güner’e başkan Ali Yıldırım SEZER plaket takdim etti.

ACININ NE DEMEK OLDUĞUNU BİLEN GÖLCÜK HALKI, TÜM AFETZEDELERİN YANINDA

Başkan Ali Yıldırım SEZER: “Ben hepinize hem şahsım adına, hem hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Allah memleketimize bir daha bu tür afetler yaşatmasın. Olduğunda da devlet olmanın, millet olmanın en temel koşulu; bir sıkıntı olduğunda tüm vatandaşlarım bunu hissetmesi, empati yapmasıdır. 17 Ağustos 1999 depremini yaşadık. Burada yaşadıklarımızı en başta sizler biliyorsunuz. Türkiye’nin dört bir tarafından vatandaşlarımız bize destek olmuşlardı. Biz de; Manavgat, Marmaris, Köyceğiz, Ayancık, Bozkurt, Elazığ, Malatya, İzmir’deki vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu, sizlerin gayret ve destekleri ile hissettirebildiğimizi düşünüyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR AFAD’LA KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Başkan Sezer konuşmasının devamında, ”Kriz anlarında iletişim ve koordinasyonun öneminin bilincindeyiz. Türkiye Bediyeler Birliği, AFAD ve koordinasyonu sağlamakla görevli olan personellerle yaptığımız görüşmelere ihtiyaç olan noktalara destek olduk. Sistemli ve koordineli bir şekilde hareket ettik. Gölcük Belediyesi personelleri, ihtiyaçlar ve talimatlar doğrultusunda hareket ederek, verilen vazifeleri yerine getirdiler.

Sistemli ve özverili çalışmaların önemine vurgu yaptıktan sonra, bu emeklerin değerine değinen Başkan SEZER:  “Yarın geriye dönüp baktığınızda, meslek hayatınızda önemli ve gurur duyulacak bir vazife ifa ettiğinizi genç kuşaklara aktaracaksınız. Bunun hatırası ve şükranlarımızın bir nişanesi olmak üzere sizlere teşekkür plaketi takdim etmek istiyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 10 = 20