‘GÖLCÜK HAKETTİĞİ PROJELERE KAVUŞACAK’

Büyükakın ve Ellibeş Gölcük’e geldi

‘GÖLCÜK HAKETTİĞİ PROJELERE KAVUŞACAK’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen geçtiğimiz gün AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gölcük Belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte gerçekleştirdikleri bir dizi ziyaretler hakkında bilgi verdi. Başkan Seymen, “AK Parti Belediyeciliği olarak hız kesmeden projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

GÖLCÜK TURU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in gerçekleştirdiği önemli ziyaretler hakkında kamuoyunu bilgilendiren AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz gün İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ı ilçemizde ağırlayarak bir dizi program gerçekleştirdik.

‘GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİMİZE KATILDIK’

Kendilerini İlçe Teşkilatımızda Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer, İlçe Yöneticilerimiz ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte karşılayarak güne başladık. İlk Durağımız Merkez Mahallesi esnaflarımızla kahvaltı programı oldu. Esnaflarımızla istişare imkanı bulduğumuz kahvaltı programının ardından çevredeki esnaflarımızı da ziyaret ederek hasbihal ettik. Daha sonra Gölcük Belediyemizin geleneksel düzenlediği sünnet şöleninde sünnet olacak evlatlarımızı Gölcük Belediyesi önünde aileleriyle birlikte şölene uğurladık.’

‘AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ YIKMA DEĞİL, YAPMA BELEDİYECİLİĞİDİR’

Seymen, ‘Daha sonra donanma kenti ilçemizin önemli STK’larından Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimini, Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk ve yönetimini derneklerinde ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Esnaf ve STK ziyaretlerimizin hemen akabinde ilçemizde yapımı devam eden altyapı-üstyapı çalışmalarını yerlerinde inceledik. İlk olarak Değirmendere-Halıdere arası sahil projemizi sonrasında Necati Çelik Devlet Hastanesi yolu üzerinde çevre trafiğini büyük oranda rahatlatacak Beyoğlu deresi üzerinde yapımı devam eden köprü çalışmasını gözlemledik. AK Parti Belediyeciliği başkaları gibi yıkma değil yapma belediyeciliğidir” dedi.

‘AKTÜRKOĞLU’NUN TECRÜBELERİNİ DİNLEDİK’

Başkan Seymen sözlerinin devamında, “Programımızı geçmiş dönem Gölcük Belediye Başkanı Şaban Aktürkoğlu büyüğümüz, Hasaneyn ve Nüzhetiye köy ziyaretlerimizle noktaladık. Şaban Başkanın kıymetli tecrübelerini dinledik. Köylerimizde her zaman olduğu gibi gösterilen teveccüh çok yüksekti. Bizleri programımızda misafir eden tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Desteğini bir an olsun ilçemizden esirgemeyen İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a ilçem, teşkilatım ve şahsım adıma teşekkür ediyorum. İlçemizde hizmet çalışmalarımız da programlarımız da hız kesmeden devam edecek” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 − = 61