Gölcük Gençlik’ten Ellibeş’e ziyaret

Gölcükspor Taraftar Grubu Gölcük Gençlik ( GÖLGE) adına Kemal Akkaya, Çağdaş Demir ve Adem Atar, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.

Gölcükspor Taraftar Grubu Gölcük Gençlik ( GÖLGE) adına Kemal Akkaya, Çağdaş Demir ve Adem Atar, Başkan Mehmet Ellibeş’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, Yönetimi ve Gölcükspor eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş’inde eşlik ettiği ziyarette Gölcükspor’a ve taraftarlara gösterdiği katkı ve desteklerinden dolayı başkan Ellibeş’e teşekkürlerini sunarak, kendisine Gölcük Gençlik atkısı ve plaket takdiminde bulundular.

“Yenerken sevindiğimiz gibi üzülmenin onurunu da yaşayacağız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; “Nazik ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı hiç bir zaman şehrimizin takımı Gölcükspor’u yalnız bırakmayan taraftar grubumuza teşekkür ediyorum. Tüm maçlarımıza severek gideceğiz, izleyeceğiz, üzüleceğiz, mutlu olacağız ama yenerken sevindiğimiz gibi üzülmenin onurunu da yaşayacağız. El birliğiyle, omuz omuza sezon sonunda inşallah güzel şeyler yaşayacağız. Ziyaretlerinden ve takımlarını yalnız bırakmayan Gölcük Gençlik grubumuza teşekkür ediyor ve temsilcimiz Gölcüksporumuza başarılar diliyorum’’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

95 − 89 =