GÖLCÜK GENÇLERİNİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ!

CHP Gölcük Gençlik Kolları, önümüzdeki yerel seçimler için hazırladığı gençlere yönelik projeleriyle Gölcük’ün geleceğini şekillendirmeye hazırlanıyor.

CHP Gölcük Gençlik Kolları İlçe Başkanı Metehan Aydın, gençlerin Gölcük’te yaşamaktan mutlu olacakları bir gelecek inşa etmek için çalıştıklarını belirterek, “Gölcük’ün geleceği, bu kentin gençlerine emanet. Bizler, gençlerin hayallerini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

Başkan Aydın yaptığı açıklamada, ‘’Gölcük’ün yıllardır geliştirilemediğini, gençlere yönelik çalışmaların yapılmadığını, verilen sözlerin yerine getirilmediğini, makus kaderine terkedilmiş bir ilçe’’ olduğunu söyledi. ‘’Bu düzeni değiştirerek, Gölcük’e vizyon katacak, gençlerin ve kadınların güvenle, mutluluk içerisinde yaşamaktan gurur duyacakları bir ilçeyi inşa etmeyi hedeflediklerini’’ belirtti.

Aydın, “Gölcük’ün geleceği gençlerin elinde. Bizler Gölcük’ün geleceği için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemize yakışır, gençlerinin mutlu olacağı projelerimizi hazırlıyoruz.

Artık gençler bu ilçeden kaçmanın yollarını aramayacak. Gerek istihdam, sosyokültürel, spor ve kişisel gelişim gibi alanlarda, gerekse daha birçok alanda çok ciddi projelerimizi hazırlıyoruz. İnanıyoruz ki önümüzdeki günlerde açıklayacağımız projelerimiz gençlere umut olacaktır.” dedi.

Başkan Aydın, gençlerin Gölcük’te yaşamaktan mutlu olacakları bir gelecek inşa etmek için Gölcük’ün gençlerle birlikte çalışacağını belirterek, “Gölcük, gençlerin hayallerini gerçekleştirebileceği bir kent olacak” dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3