GÖLCÜK ENGELLİLER DERNEK BAŞKANI BAT İSYAN ETTİ KULLANMAYIN ARTIK BİZİ!

Gölcük engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat sosyal medyadan bir yazı yayınladı. Başkan Bat’ın yayınladığı yazı yüreklere dokunan bir yazıydı. 2002 yılında çakı gibi delikanlıyken birden bire engelli oldum diyordu ve 19 yılını tekerlekli sandalyeyle geçiren Bat, 17 senedir engelliler derneği içerisinde mücadele ve emek verdiğini anlatıyor. Bat sosyal medyasından yüksek sesle sesleniyor. Demek istediği de gayet açık ‘kullanmayın artık bizi.’ Diyor. Gölcük’te engelli bireylerimizi merdiven olarak kullanmayın, gönülle yapılır bu kalben yapılır hayır diyor ve ekliyor bu sefer lütfen diyorum, bir daha ki sefer yaşanırsa farklı konuşurum yani ifşa ederim diyor.

Anlaşılan o ki başkan Bat’ı, birileri kızdırmış, o tüm zamanını harcadığı, hayatı olan engelli kardeşleri için herkese açık açık ben onları kullandırmam diyor.

 

İşte Bat’ın Paylaşımı;

2002 YILINDA BEDENSEL ENGELLİ OLDUM ÇAKI GİBİ DELİKANLIYKEN BİRDEN BİRE MEVLAM BİZE BUNU UYGUN GÖRDÜ VE 19 SENEDİR TEKRKERLEKLİ SANDALYEDE HAYATIMI İDAM ETTİRİYORUM,BU 19 SENENİN İÇİNDE 17 SENESİNİ GÖLCÜK ENGELLİLER DERNEĞİNİN İÇİNDE BULUNARAK GEÇİRDİM.EMİNE ABLAMIN YANINDA 3 SENE YÖNETİMDE ÜYE OLARAK 3 SENE İKİNCİ BAŞKAN OLARAK GÖREV ALDIM 13 SENEDİRDE GÖLCÜK ENGELLİLER DERNEK BAŞKANLIĞI YAPIYORUM.BU ZAMAN ZARFINDA HER ZAMANKİ GAYEM ENGELLİ KARDEŞLERİM OLDU ONLARIN BİRLİK BERABERLİĞİ KARDEŞLİĞİ RAHATLIĞI İÇİN UĞRAŞ VERDİM VE BUGÜN TÜM RNGELLİ BİREYLERİMİZİ TEK ÇATI ALTINDA GÖLCÜK BELEDİYESİ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE TOPLADIM,GÖLCÜK İLÇEMİZDE 2500 ENGELLİ BİREYİMİZ VAR VE HEPSİNDE EMEĞİM VARDIR İLLAKİ BİR DOKUNMUŞLUĞUM YÜZÜNÜ GÜLDÜRMÜŞLÜĞÜM OLMUŞTUR.HİÇ BİR ZAMAN İÇİN MEVKİ YADA MAKAM PEŞİNDE OLMADIM. NE YAPTIYSAM ALLAH RIZASI İÇİN YAPTIM,AİLEMİ EŞİMİ KIZIMI BİR KENARA KOYUP SOSYAL YAŞANTIMA SON VERDİM VE HEP ENGELLİ BİREYLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPTIM NE YAPTIKLARIMI ANLATMAMA GEREK YOK BUGÜN TÜRKİYE DİYORUM ARTIK BİZ GÖLCÜK İLÇESİNİ VE ENGELLİLERİNİ KONUŞUYOR KOCAELİ DEMİYORUM BAKIN TÜRKİYE DİYORUM.KİMSEYE YALAKALIK YAPMADIM KİMSE BENİ GÖRMÜYOR DEMEDİM HEP İŞİME ODAKLI ÇALIŞTIM VE BUGÜNLERE GELDİM BU ARADA HİÇ BİR ENGELLİ KARDEŞİMİ KULLANMADIM REKLAM YAPTIRMADIM YAPMADIMDA BEN OLDUĞUM MÜDDETCEDE GÖLCÜKDE YAŞAYAN ENGELLİ BİREYLERİMİZİDE MERDİVEN OLARAK KULLANAN KULLANMAK İSTEYEN KİMSEYEDE BU FIRSATI VERMEM BİLESİNİZ.BU İŞLER GÖNÜLLE YAPILIR KALBEN YAPILIR ÇIKAR İÇİN YAPILAN İŞLERDEN HAYIR GELMEZ İÇİNİZDE BİRAZ ALLAH KORKUSU VARSA ENGELLİ BİREYLERİ KULLANMAYIN LÜTFEN BU SEFER LÜTFEN DİYORUM BİRDAHAKİNE FARKLI KONUŞURUM BİLESİNİZ KALIN SAĞLICAKLA..

HASAN BAT

GÖLCÜK ENGELLİLER DERNEĞİ BAŞKANI

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 4