GÖLCÜK DEVA’DA TOPLU İSTİFA

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ersin Bilir yaptığı yazılı açıklamayla yönetim kuruluyla birlikte topluca istifa ettiklerini açıkladı.

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ersin Bilir’in yazılı olarak yaptığı açıklamanın tamamı şöyle:

“Değerli kamuoyuna,
Kuruluşundan itibaren yer aldığım ve son iki yıldır da Gölcük İlçe başkanlık görevini yürüttüğüm, Deva Partisi İlçe Yönetim Kurulu toplantısında oy birliği ile aldığımız karar gereğince Gölcük İlçe Başkanlığı ve Gölcük İlçe Yöneticiliği görevlerimizden topluca istifa ettiğimizi ilan ediyoruz.
Deva partisine ve Genel Başkanımıza gönül bağımız devam etmekle birlikte, Genel Merkezimizin almış olduğu karar neticesinde Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığına yeni atanan il başkanı ile önümüzdeki süreçte Kocaeli ilinde siyasi çalışmalarda bir gelecek, bir başarı elde edileceğine inanmıyor, istifamızı bu gerekçeye dayandırıyoruz.
Bugüne kadar, Deva Partisi Kocaeli teşkilatları arasında Gölcük ilçe teşkilatı olarak siyasi çalışmalarda her zaman en başarılı ilçeler arasında yer almanın haklı gururunu yaşadık.
İktidarın gücüne rağmen bu başarıları sağlayan, Gölcük’te seçmen sayısının yüzde biri oranında üye hedefine ulaştıran, bir aile ortamında olmamıza katkı sağlayan birlikte yol yürüdüğüm ilçe yönetim Kurulu arkadaşlarım, Mahalle başkanlarım ve Deva Partisine gönül ve emek veren tüm dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum.
Kamuoyuna Saygıyla arz ederim.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

72 + = 76