GÖLCÜK DERBİYE HAZIR

Gölcükspor Kent Derbisine Hazır

Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan maçı, Batman Bölgesi’nden Mehmet Terece yönetecek. Zorlu maç öncesinde Darıca 6 puanla 5. Sırada yer alırken, Gölcükspor 3 puanla 12. Sırada yer alıyor.

Ligin geride kalan 3 haftasında, 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet alan Gölcükspor, sezonun 4’üncü hafta maçını kentlisi Darıca Gençlerbirliği ile oynayacak.  Kendi evinde oynadığı 2 maçı da kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yaratan Kırmızı Şimşekler, tek galibiyetini deplasmanda Bayrampaşaspor karşısında elde etti. 3 maçta sadece 1 gol atabilen Gölcükspor, acilen bu soruna çözüm bulmak zorunda. Geçen hafta kendi evinde Somaspor’a kaybeden temsilcimiz, hafta içindeki çalışmalarını, bozuk bir moralle gerçekleştirdi. Teknik direktör Taner Gülleri, Darıca maçıyla yeni bir başlangıç yapmak istediklerinin altını çizerek, Darıca maçını kendilerine hedef seçtiklerini söyledi..

KENT DERBİSİNİN HAKEMİ BATMAN’DAN 

Yarın saat 16.00 da Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği-Gölcükspor maçını, Batman Bölgesi’nden Mehmet Terece yönetecek. Terece’nin yardımcılıklarını, Şanlıurfa Bölgesinden M. Mithat Levent ve Bitlis Bölgesi’nden Barış Çiçeksoylu yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Şanlıurfa’dan Adnan Kendirciler.

Zorlu maç öncesinde Darıca 6 puanla 5. Sırada yer alırken, Gölcükspor 3 puanla 12. Sırada yer alırken, Gölcükspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

  1. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

21 EYLÜL CUMARTESİ (BUGÜN)

15.00 Pazarspor-Halide Edip Adıvarspor

15.30 Altındağ Bld.-1954 Kelkit Belediyespor

15.30 Osmaniyespor-Modafen

16.00 Karacabey Bld.-Nervşehir Bld.

16.00 Bayrampaşa-Batman Petrolspor

16.00 Somaspor-Muğlaspor

16.00 Darıca Gençlerbirliği-Gölcükspor

16.00 Nazilli Belediyespor-Yozgatspor 1959

16.00 Diyarbekirspor-Malatya Yeşilyurt Bld.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

24 + = 34