GÖLCÜK CHP YOLCUBAL’I YALNIZ BIRAKMADI

 

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek CHP milletvekilliği aday adaylığı için başvuran Hülya Yolcubal adaylığını kamuoyuyla paylaştı. Gölcük’te oturan Yolcubal’ı, Başkan İsmet İşeri ve sevdikleri yalnız bırakmadı.

 

 

 

 

CHP İl Kadın Kolları eski Başkanı Hülya Yolcubal 24 Haziran seçimleri için aday adaylığını başvurusunda bulundu. Başvurunun ardından KYÖD Sosyal Tesisleri’nde adaylığını resmen açıklayan Yolcubay’ın açıklamasına eşi Gökhan Yolcubal, çocukları Ata İlteriş, Bengü Gökçen’in yanı sıra Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve partililer katılım gösterdi. Adaylık açıklamasında ilk olarak kürsüye çıkan CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, “Hülya Hanım bugüne kadar partimize verdiği emeklerden dolayı bizi temsil etmeyi hak ettiğini düşünüyorum. Uzun yıllardır Karşıyaka’dan hiç temsilcimiz olmamıştı. Bu çıktığı kutsal yolda kendisine başarılar diliyorum. Seçilse de seçilmese de bizimle beraber olacağını biliyorum” ifadelerini kullandı.

ŞEKER İŞÇİSİNİN KIZIYIM

İşeri’den sonra kürsüye çıkan Hülya Yolcubal, “Bir şeker işçisinin kızı olarak bugün satılan şeker fabrikalarının bir şehre, bir ülkeye, çocuklarımızın geleceğine dair satılan sigara fabrikalarının ve artık üretimi yapılmayan tütün bitkisinin kaybettirdiği gibi, neler kaybettireceğini iyi bildiğim, bir sağlık personeli kızı olarak bugün sağlık politikaları adı altında vatandaşa çektirilen eziyetin ve hastaların nasıl özel hastanelere mahkum edildiğinin farkına vardığım, bir kadın olarak var olduğumuzu kabul ettirememenin, taciz, tecavüz vakalarında kendini suçlu hissetmenin kahredici ezikliğinin nasıl sancı verdiğini gördüğüm içi aday oldum.

 

HİÇ YILMADAN ÇALIŞACAĞIM

2014 yılından bugüne özellikle sahada aktif siyaset yaptığım Kocaeli’nde hayata geçirmeyi planladığım özellikle kadın ve üretim odaklı projelerimle bir nebze de olsa bazı sorunlara çözüm üretebileceğime inandığım için Milletvekilliği aday adayı olarak başvurumu yapmış bulunmaktayım. Önümüzde ki süreçte partimizin bana verdiği görev hangi kademede olursa olsun, dün olduğu gibi yarın da vatanımızın ve milletimizin çıkarları doğrultusunda ve çocuklarımızın aydınlık geleceği için Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden kopmadan aynı inanç ve  heyecan ile hiç yılmadan çalışacağıma söz veriyorum”  diyerek sözlerini sonlandırdı.

Hülya Güreli Yolcubal kimdir?

Hülya Güreli Yolcubal 1978 yılı Tokat doğumlu.  Niğde Ömer Halisdemir ÜniversitesiJeoloji bölümü mezunu. CHP Gençlik Kolları’nda başladığı siyasi hayatında CHP’de, Niğde Gençlik Örgütü İl Sekreteri, Kocaeli Kadın Örgütleri İl Eğitim Sekreteri, Kocaeli Kadın Örgütleri İl Başkanlığı, 12. Olağan Kadın Kurultayı Divan Katip Üyeliği ve Kocaeli İl Eğitim ve Kültür-Sanat Komisyonu Grup Lideri olarak yönetim kadrolarında yer aldı. Uzak yol Gemi Kaptanı Gökhan Yolcubal ile evli olan Hülya Güreli Yolcubal 2 çocuk annesi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 56 = 63