GÖLCÜK BOMBOŞ!

Yeni tip korona virüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında eğlence mekanlarının ve kafelerin kapatılmasının ardından her gün binlerce binlerce kişinin uğrak noktası olan Gölcük Turgut Sayın Caddesi ve Gölcük  Meydanı’nın adeta boşaldığı görüldü.

İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine gönderilen ‘Korona Virüs Tedbirleri’ konulu ek genelge ile sinema, tiyatro, kafeterya, kahvehane gibi işletmelerin geçici süreyle kapatılması kararı alındı. Karara göre gece saat 00.00’dan itibaren tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan düğün salonu, çalgılı müzikli lokanta kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları gibi birçok bireysel ve toplu olarak kullanılan eğlence yeri kapatılacak. Kararla birlikte her gün binlerce kişinin uğrak noktası olan Gölcük Turgut Sayın Caddesi ve Gölcük Meydanı da adeta boşaldı.

Gölcük’lü vatandaşlar bilinçli davranıyor. Olayın ciddiyetini anlayarak dışarı çıkmayan duyarlı vatandaşlarımız umarız başka ilçelere de örnek olur.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 75 = 85