Gölcük Belediyesi’nin Pomem Kursuna Büyük ilgi

Gölcük Belediyesi eğitime verdiği desteği aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda; ücretsiz olarak Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı için hazırlık kursu; 8 ayrı grupta, 84 gencin katılımıyla devam ediyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de kursu ziyaret ederek gençlere başarılar diledi.  

Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı (POMEM) Ücretsiz Hazırlık Kursu; 8 gurupta 84 gencin katılımıyla devam. Büyük ilgi gören ve pandemi kuralları çerçevesinde açılan ücretsiz kursta, eğitim; Gölcük Belediyesi bünyesindeki spor antrenörler tarafından veriliyor.

BAŞKAN SEZER KURSİYERLERE BAŞARI DİLEDİ

Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Belediye Spor antrenörleri Aykut Balta ve Öner Akdoğan nezaretinde, Değirmendere Kapalı Spor Salonu’nda devam eden kursta adaylara, programlı ve profesyonel bir çalışma imkânı sunuluyor. Sınava uygun parkur adaylar için kurulurken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de kursu ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi ve başarı dileklerini iletti. Adaylar da böyle bir kursun açılmasından dolayı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

BAŞARILI OLDUKLARINI GÖRMEK BİZİM İÇİN EN BÜYÜK MUTLULUKTUR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Gölcük Belediyesi Spor Birimi tarafından düzenlenen, Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı (POMEM) Hazırlık Kursu, 84 gencimizin katılımıyla, pandemi kurallarına uygun olarak devam ediyor. Azimle çalıştıklarına şahit olduğum gençlerimize POMEM Sınavı’nda üstün başarılar diliyorum. Gençlerimizin sınavda başarılı olduklarını görmek, bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 1