GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN MAHARETLİ USTALARI DURMAK BİLMİYOR

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN MAHARETLİ USTALARI DURMAK BİLMİYOR

Gölcük Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde çalışan maharetli ustalar çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan üst geçitleri yenileyen ustalar, bir yanda da araçları sıfır ayarında yenileyerek hem emanete sahip çıkıyorlar hem de tasarruf sağlıyorlar. Daha önce de âtıl durumda kalan birçok iş makinesini yenilemişlerdi.

ÜST GEÇİDİ A’DAN Z’YE YENİLEDİLER

Gölcük Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde imal edilen merdivenlerle Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidi’nin korozyonlu merdiven basamakları yenilenmişti. Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucunda; yürüyüş yolunun saçlarının da korozyona uğradığını ve tehlike oluşturduğu tespit edilmişti. Ekipler üst geçidin yürüyüş yolunun saçlarını da değişirdiler. Boya yapılması sonrasında da üst geçidi kullanıma açtılar. Son olarak da; yağmurdan etkilenmemesi için, üst geçidin üstünü kapatacaklar. Çalışma sonucunda da; Şehit Murat İlerigelen Yaya Üst Geçidini A’dan Z’ye yenilenmiş olacak.

2000 MODEL ARACI SIFIR AYARINDA YAPTILAR

Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belediyenin araçlarını da yenilemeye devam ediyor. 2000 model Dodge Kargo kamyoneti sıfır ayarında komple mekanik revizyondan geçirdiler. Ayrıca; boyayıp diğer aksamlarının da bakım ve onarımı yaptılar. Diğer araçlarında bakım ve onarımlarına da yapmaya devam ediyorlar.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 69 = 70