GÖLCÜK BELEDİYESİNE BİR BAŞKAN YARDIMCISI DAHA!

31 Mart yerel seçimlerinin başarılıisimlerinden, Gölcük’te elde ettiği başarıyla herkesin dikkatini çeken Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ekibini kurmaya devam ediyor.
YENİ BİR BAŞKAN YARDIMCISI
Bugüne kadar özel kalem müdürlüğüne Fatih Bayram, siyasi başkan yardımcılıklarına Fikret Ormancıoğlu ile Dr. Şevket Kaba’yı atayan Sezer, birkaç gün önce Kent Konut eski Genel Müdür Yardımcısı ve DİSKİ eski Genel Müdürü Ahmet Karadağ’ı başkan yardımcılığına atamıştı.
PAZARTESİ BAŞLIYOR
Ali Yıldırım Sezer bir başkan yardımcısını daha belirledi.
Halen İzmit Belediyesinde Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Mehmet Uzun, pazartesi itibariyle Gölcük Belediyesinde göreve başlayacak. Uzun, teknik başkan yardımcısı olacak.
MEHMET UZUN KİMDİR?
1978 yılında İzmit’te doğdu.
İlk, orta ve lise eğitimini İzmit Özel Seymen Lisesinde, Lisans eğitimini de Beykent Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı.
Gebze Teknik Üniversitesi(GYTE) Şehir ve Bölge Planlama Anabilim dalından Yüksek Lisans eğitimi aldı.
2003 yılında askerliğini yedek subay olarak Jandarma Genel Komutanlığı, İnşaat Grup Komutanlığında(Ankara) Proje Subayı unvanıyla tamamladı.
İnşaat ve taahhüt sektöründe faaliyette olan aile şirketinde; eğitimi boyunca atölye, büro, muhasebe ve şantiyelerinde çalıştı.
2001-2006 arasında UZUNYAPI Mimarlık İnşaat Taahhüt firmasını kurarak proje ve inşaat taahhüt faaliyetlerinde bulundu.
2006-2011 arasında Kent Konut AŞ’de kontrol şefi olarak görev aldı, kurumun İş Sağlığı Güvenliği Kurul Mühendisliği görevlerinde bulundu.
2011-2014 arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde; Kandıra İlçe Koordinatörü olarak yatırımlar ve hizmetlerin koordinasyonu görevinde bulundu. ;
2014-2019 arasında İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü olarak görevlendirildi.
Mimarlar odası, Pusula Düşünce Derneği, Genç Kocaelililer Derneği, Tema ve Yeşilay dernekleri üyesidir.
Evli ve iki çocuk babasıdır.
İngilizce bilmektedir.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3