GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN KUAFÖR VE BERBERLERE DESTEK!

GÖLCÜK BELEDİYESİ KUAFÖR VE BEBER SALONLARINI DEZENFEKTE EDECEK

 Gölcük Belediyesi, 11 Mayıs Pazartesi günü açılacak kuaför ve berber salonlarını dezenfekte işlemini ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

 

PÜLVERİZATÖR POMPASI VE DEZENFEKTAN SIVISI DAĞITILACAK

 Ayrıca; dezenfektasyonun her gün, gerektiğinde günde birkaç defa yapılması için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli eğitim ile birlikte pülverizatör pompası, dezenfektan sıvısı ve ekipman dağıtılacak.

 

ODA İLE BİRLİKTE ORGANİZE EDİLDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatları doğrultusunda, Gölcük Berber ve Kuaförler Odası ile organize bir şekilde yapılan çalışma da ilçe genelindeki tüm kuaför ve berber salonlarını kapsıyor. Açılış gününe kadar çalışma tamamlanacak.

 

270 KUAFÖR VE BEBER SALONU DEZENFEKTE EDİLECEK

 Gölcük Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı 5 ayrı ekibin yapacağı dezenfeksiyon çalışmasında odaya kayıtlı 270 kuaför ve berber salonu yer alacak.

 

ESNAFIMIZA HAYIRLI İŞLER DİLİYORUZ

 Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizin güvenle hizmet alabilmesi için, Gölcük Belediyesi olarak, Gölcük Berber ve Kuaförler Odası ile organize bir şekilde salonları dezenfekte edeceğiz. Esnafımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Şimdiden hayırlı işler diliyorum” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 5 =