GÖLCÜK BELEDİYESİ TUNAHAN VE OSMAN’IN HAYATLARINA DOKUNDU

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN AÇTIĞI ÜCRETSİZ YETENEK SINAVI KURSU İLE ÜNİVERSİTEYİ KAZANDILAR

Gölcük Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan Beden Eğitimi Bölümleri Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu’na katılmaları sonrasında yetenek sınavına giren iki Gölcüklü öğrenci, üniversiteyi kazandılar.

Gölcük Belediyesi, Beden Eğitimi ve Spor Bölümleri Özel Yetenek Sınavlarına yönelik olarak ücretsiz hazırlık kursu açmıştı. Bu kursta; Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Belediye Spor antrenörleri Okan Güler, Adem Özler, Aykut Balta, Öner Akdoğan nezaretinde Kavaklı Stadı’nda adaylara programlı ve profesyonel bir çalışma imkânı sunuldu.

KAZANAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Kurs sonunda yetenek sınavına giren Tunahan Subaşı: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nü, Osman Özdemir de: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yönetimi Bölümü’nü kazandılar. Üniversiteyi kazanmalarından dolayı büyük mutluluk duyan Tunahan Subaşı ve Osman Özdemir, ücretsiz kurs imkanını sağladığı için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Belediye Spor antrenörlerine teşekkürlerini iletiler.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 45 = 49