Gölcük Belediyesi %50 oranında tasarruf sağlıyor

Gölcük Belediyesi %50 oranında tasarruf sağlıyor

Gölcük Belediyesi Makina Bakım, İkmal Amirliği’nin bünyesinde kurulan atölye de kentin ihtiyacı olan yer altı çöp konteynerlerini, demir köprüleri, mazgalları ve dekoratif demir korkulukları üretim, çöp konteynerinin bakımı gerçekleştiriyor ve bu sayede %50 oranında belediye bütçesinde tasarruf sağlanıyor. 

Gölcük Belediyesi, kentin ihtiyacı olan yer altı çöp konteynerlerini, demir köprüleri, mazgalları ve dekoratif demir korkulukları Makina Bakım, İkmal Amirliği’nin bünyesinde kurulan atölye de, kendi imkanlarıyla üretiyor. Ayrıca büyük bir sorun oluşturan yıpranmış, onarımı yapılması gereken çöp konteynerlerinin de bakımını yaparak, büyük tasarruf sağlıyor. Bu çalışmalarla birlikte % 50 gibi yüksek bir oranda maliyetleri azalttıklarını belirten yetkililer, imkanlar ölçüsünde çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizdi.

TASARRUF ÖNCELİKLİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞI

Bu tarz bakım, onarım ve üretim işlerini kendi bünyemizde yaparak belediye bütçesine önemli bir katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Tasarruf öncelikli bir yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Bu noktada kendi bünyemizde yapabileceğimiz, bakım, onarım ve üretim işlerini, Makina Bakım, İkmal Amirliği bünyesinde kurduğumuz ekipler ile gerçekleştiriyoruz. Bu hem daha hızlı bir şekilde sorunları çözmemizi sağlıyor, hem de %50’ye varan oranlarda tasarruf etmemize imkan veriyor. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve Gölcük’ün ihtiyaçlarını ve eksikleri çözmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

75 + = 76