“GÖLCÜK’TE ADALETİN TERAZİSİ ŞAŞMAYACAK”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük’te oturan Muşlu hemşehrileriyle bir araya geldi. Yaptığı konuşmada, “Herkese ve her kesime karşı adaletli olacağız” dedi. 

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim çalışmalarını kentin tüm dinamikleriyle buluşarak yoğun bir şekilde sürdürüyor. Aday Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti yöneticileriyle birlikte İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Özmen tarafından organize edilen toplantı da Gölcük’te yaşayan Muşlularla bir araya geldi. Yoğun katılımın toplantıdan Sezer’e tam destek çıktı.

 “ÇARŞI HAREKETLENECEK”

Aday Ali Yıldırım Sezer, Gölcük’te 5 yıllık planda yapacağı projelerden bahsetti ve ayrıca yönetim anlayışını anlattı. Gölcük’ü kalkındıracak ve çarşıyı hareketlendirecek projelere imza atacağını belirten Sezer, “Öncelikle esnafımızın iş hacmini arttırmak için insanımızı Gölcük merkez çekmek zorundayız. Millet Bahçesi bu konuda etkin bir rol oynayacak. Eski sanayi çarşısı alanında da esnafımızla diyalog halinde bir alışveriş merkezi inşa edeceğiz. Gazi Ortaokulu’ndan boşalan alana da TOKİ işbirliği ile yapacağımız kentsel dönüşümle yenilenmeyi sağlayacağız. Bu büyük 3 projeyle Gölcük marka kent ve çekim merkezi haline gelecek” dedi.

 YÖNETİM ANLAYIŞINI ANLATTI

“Belediyecilik anlayışında da değişikliklere gideceğiz” diyen Sezer, “Bizim önceliklerimiz belli. Halkımızla ve işinin ehli isimlerle yapacağımız çalışmaları istişare edeceğiz. Herkese ve her kesime karşı adaletli olacağız. Gölcük’te adaletin terazisi kesinlikle hiç şaşmayacak. Bütün bu hedeflerimiz için de liyakatli bir ekiple çalışacağız. Sen ben yok Gölcük var şiarıyla halkımızın hizmetkârı olacağız” şeklinde konuştu. Konuşma sonrasında toplu fotoğraf çekimiyle toplantı son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

41 − = 33