GÖLCÜK BELEDİYESİ FIRINLARI DEZENFEKTE EDİYOR

GÖLCÜK BELEDİYESİ FIRINLARI DEZENFEKTE EDİYOR

Gölcük Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, Korona Virüs önlemleri kapsamında halkın yoğun olarak kullandığı ortak yaşam alanlarını dezenfekte etmenin yanı sıra vatandaşların günlük olarak uğrak yeri olan fırınları da dezenfekte ediyor.

Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyada yayılan Korona Virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla Gölcük Belediyesi dezenfekte çalışmasını durmaksızın sürdürüyor.

FIRINLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

Gölcük Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Müdür Serkan Aksöz’ün koordinasyonunda ülkemizde ilk vakanın çıktığı günden bu yana, ortak yaşam alanlarında gece gündüz demeden her gün dezenfekte işlemine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda; yüzlerce insanın günlük uğrak yeri olan ilçemizdeki tüm ekmek fırınlar da dezenfekte ediliyor. Fırınların periyodik olarak dezenfekte edileceği bildirildi.  Bunun yanında tüm kamu ve kuruşları, sağlık ocakları, ATM’ler, camiler başta olmak üzere ortak yaşam alanları da dezenfekte çalışması yapılıyor.

TÜM CADDE VE SOKAKLAR DEZENFEKTANLI SU İLE YIKANIYOR

Ayrıca da Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ara sokaklar dahil cadde ve sokakları dezenfektanlı kuyu suyu ile yıkıyor. Ekipler su maliyeti yapmazken, ayrıca evsel atık konteynerlerini de dezenfekte edip bulunduğu alanlarını da kireçleyerek tertemiz olmasını sağlıyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

94 − 84 =