GÖLCÜK BELEDİYESİ ASFALT EKİBİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Gölcük Belediyesi ekipleri, yol konforunu arttırmak ve vatandaşların daha rahat seyahat edebilmesini sağlamak amacıyla ilçenin dört bir noktasında çalışmasına devam ediyor. Ekipler arı gibi çalışarak, İhsaniye ve Hisareyn Mahallelerinde, 3 günde 60’dan fazla noktada asfalt yama çalışması yaparak yol konforunu arttırdı.

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında ulaşımın daha güvenli olması için asfalt ve parke çalışmalarına devam ediyor.

3 GÜNDE 60’DAN FAZLA NOKTADA

İlçenin dört bir noktasında çalışan ekipler son olarak; Hisareyn ve İhsaniye Mahalleleri’ndeydi. Öncelikle tek tek yolları tarayan ekipler, kış şartlarından ve teknik nedenlerle bozulan noktaları tespit etti. Ardından, vatandaşlardan gelen talepler de dikkate alınarak, yollarda oluşan bozulmalar asfalt serimi ile düzeltildi. Ekipler, 3 günde 60’dan fazla noktada asfalt yama yaparak yol konforunu arttırdı. Parke ekibi de şehir merkezi ve mahallelerde kaldırım yapımı ve onarımına devam etti. Çalışmaların ilçe genelinde belli bir program dahilinde devam edeceği bildirildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 5 =