GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNA ÖZGÜR YILMAZ’DAN DAVET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, CHP Gölcük Belediye Başkanlığına aday adaylık başvurusunu yapacak. Kentimizin tanınmış ve sevilen isimlerinden Özgür Yılmaz, gazetemizi ziyaret ederek, 9 Aralık Cumartesi saat 17.00’de, CHP Gölcük İlçe Başkanlığı’nda yapacağı Gölcük Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı açıklamasına, tüm Gölcüklüleri davet etti.

Benim için büyük bir onur ve heyecan vesilesi olan bugünde sizleri yanımda görmek istiyorum’

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Yerel Seçimler öncesi ilçemizde,  Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı için adı şehirde çok konuşulan Özgür Yılmaz, CHP Gölcük Belediye Başkanlığına aday adaylık başvurusunu gerçekleştirecek.

Özgür Yılmaz, “Gölcük benim ailem,  aşkla çıktığımız bu yolda siz değerli hemşehrilerimi ve siz değerli dostlarımı, çok kıymetli yol arkadaşlarımı Gölcük  Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı açıklamamda yanımda görmekten onur duyarım. 9 Aralık Cumartesi günü Saat 17.00’de,  CHP Gölcük İlçe Başkanlığında buluşuyoruz. Bu davet bizim” dedi.

Kentimizin tanınmış ve sevilen isimlerinden Özgür Yılmaz’ın aday adayı olması noktasında partililerden yoğun istek gördüğü de biliniyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

67 − = 65