GÖLCÜK 19.19’DA TEK YÜREK OLDU

Gölcük Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle, ilçenin hoparlör sisteminden İstiklal Marşımızı yayınladı ve kent genelinde birlik beraberlik görüntüsünün yaşanmasını sağladı.

İlk olarak Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in mesajı hoparlörlerden yayınlandı. Başkan Sezer mesajında: “Kıymetli Hemşehrilerim; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; Milli Mücadelede mukaddes vatanımız için canını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle yad ediyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve tüm hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Başkan Sezer’in mesajının okunması sonrasında, İstiklal Marşımız ilçenin tüm hoparlörlerinden yayınlandı. Kent genelinde vatandaşlar bulundukları yerde hazır ola geçerek, balkonların da ve pencerelerin de hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudular.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde de polis ve bekçiler, Türk Bayrağı açarak, İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okuyarak güzel bir birlik beraberlik görüntüsü verdi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 − = 62