GFSD SEZONU 17 Ekim’de AÇIYOR

GFSD SEZONU 17 Ekim’de AÇIYOR

 

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), başarılı bir sezonun ardından yaz ayları başında sezonu tamamlamıştı. GFSD çalışmalarına 17 Ekim’ de başlayacağını duyurdu. Açılış töreni Almanya ve Türkiye’nin  en iyi sokak fotoğrafçılarının gösterileri ile katılanlara adeta görsel bir şölen yaşatacak.

 

Yeni sezonda da başarılı çalışmaları gerçekleştirecekler

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) yıl içerisinde yaptığı çalışmayla göz dolduruyor. Genellikle Perşembe akşamları dernek binasında fotoğraf sanatçıları ile buluşan dernek üyeleri, hem fotoğraf konusunda bilgi dağarcığını genişletiyor hem de sanatçıların, dünyanın çeşitli noktalarında çektikleri eşsiz güzellikteki fotoğrafları yakından görebilme imkanını yakalıyor. GFSD Başkanı İsmail İkiz yeni sezona 17 Ekim’de başlayacaklarını belirterek,  yeni sezonda da başarılı çalışmalara imza atacaklarını hedeflediklerini söyledi.

Davetlisiniz

GFSD Başkanı İsmail İkiz yeni sezona 17 Ekim’de başlayacaklarını belirterek,  yeni sezonda da başarılı çalışmalara imza atacaklarını hedeflediklerini söyledi. İkiz, ‘Almanya ve Türkiye’nin en iyi sokak fotoğrafçılarının gösterileri ile açılışını gerçekleştireceğimiz yeni sezon etkinliğinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

30 + = 40