EYT’Lİ VARMISIN?

EYT’lilere “Var mısın?” çağrısı Gönül Boran Özüpak başkanlığındaki Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD), sosyal medya hesaplarındaki İstanbul üye sayısını belirtip ne kadar güçlü bir kitle olduklarına işaret ederek, “Biz İstanbul’da milyonsak, Türkiye’de milyonlarız. İstanbul’u yöneten Türkiye’yi yönetir. Elimize geçen bu fırsatı bu sefer gücümüzü birleştirerek kullanalım. Bizim kozumuz Anayasal hakkımız olan oyumuzdur.

Bu nedenle bizi gören bizi duyanlarla yol yürümeye var mısınız?” çağrısı yaptı. (EYT SYDD) Koordinatörü Alper Özüpak, yaptığı açıklamada, EYT SYDD’nin sosyal medya Facebook grubunda 724 bin 944 üye olduğunu belirterek, bunun 191 bin 743’ünün İstanbul üyelerinden oluştuğunu kaydetti.

YSK’nın 23 Haziran’da yenilenmesine hükmettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine işaret eden Özüpak, şöyle devam etti:  Gönül Boran Özüpak başkanlığındaki Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD), sosyal medya hesaplarındaki İstanbul üye sayısını belirtip ne kadar güçlü bir kitle olduklarına işaret ederek, “Biz İstanbul’da milyonsak, Türkiye’de milyonlarız. İstanbul’u yöneten Türkiye’yi yönetir. Elimize geçen bu fırsatı bu sefer gücümüzü birleştirerek kullanalım. Bizim kozumuz Anayasal hakkımız olan oyumuzdur. Bu nedenle bizi gören bizi duyanlarla yol yürümeye var mısınız?” çağrısı yaptı

.EYT SYD DERNEĞİ Sosyal medya Facebook grubumuzda 724.944 üye arkadaşımızın 191.743 ü İstanbul üyelerimiz den oluşuyor.

Her evde 4 kişi oy kullansa
191.743 x 4 = 766.972 kişi yaparız bu sadece buraya üye olan arkadaşlarımız.

Üye olmayan sosyal medya kullanmayan geçim derdinden başka her sorun lan ugraşanları da eklesek MİLYONLAR oldugumuz dogru dur.

Eyt nin kaç mağdur dan oluştuğunu bilmememiz için sayımızı vermiyorlar.

Biz çok kalabalık bir kitleyiz.

Gücümüzün farkında olursak bizim karşımızda kimse duramaz.

Biz hakkımız olanı istiyoruz.

Biz İstanbul da Milyonsak, Türkiye milyonlarız.

İstanbul u yöneten Türkiye yi yönetir.

Elimize geçen bu fırsatı bu sefer gücümüzü birleştirerek kullanalım.

Beka meka kalmadı.
Ama bizim ailemizin beka sorunu devam ediyor.

Biz bir olursak hakkımızı sonuna kadar alırız.

Bizim kozumuz anayasal hakkımız olan oyumuz dur. Bu nedenle bizi gören bizi duyanlara la yol yürümeye varmısınız?

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

38 − 35 =