“GENEL MERKEZDEN TEŞEKKÜR”

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen gündemi değerlendirdi.


“DEVLET MİLLETİNİN YANINDA”

Geçtiğimiz hafta yine yoğun bir gündemi geride bıraktık. Kastamonu, Bartın ve Sinop’ta yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Başta İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık olmak üzere afet bölgesinde devletimiz milletimizin yanında olmaya devam ediyor. Sayın Bakanlarımız gecelerini gündüzlerini bölgede geçiriyor ve yaraları sarmaya gayret gösteriyor. Ülkemizin dört bir yanından Belediyeler, STK’lar ve münferit olarak orada bulunanlar bölgedeki hemşehrilerimize yardım ediyor. Devlet Milletinin yanında.

“YÜCE GÖNÜLLÜ GÖLCÜK HALKI”

Biz de Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kızılay Şubesi organizasyonuyla, kadirşinas Gölcük halkımızın ve esnaflarımızın getirdikleri 3 tır dolusu yardım malzemesini bölgeye ulaştırdık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve diğer İlçe belediyelerimiz bölgedeki ihtiyaca göre iş makinelerini de bölgeye gönderdiler. Ülkemizin neresinde olursa olsun bir afet bir zorluk yaşansa, yüce gönüllü Gölcük halkı afetzedelerin hemen yanında oluyor. Hemşehrilerimizden Allah razı olsun.

“ACILARIMIZ İLK GÜNKÜ KADAR TAZE”

16 Ağustos ve 17 Ağustos’a bağlanan gecede 1999 Gölcük Depremi afetinin 22. Yıl dönümünü çeşitli organizasyonlarla andık. İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, Milletvekillerimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sayın İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer, İlçe Yöneticilerimiz, Meclis Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız ve Mahalle Teşkilatlarımız ile birlikte gün boyu süren anma programlarında hazır bulunduk. Yaşadığımız büyük afetin yapısal olarak izlerini sildik ancak acılarımız zihnimizde hala ilk günkü gibi taze bir şekilde duruyor…

“TAKİP ETMENİZİ RİCA EDİYORUM”

Geride bıraktığımız hafta Milletvekilimiz Sayın İlyas Şeker ile birlikte programlar gerçekleştirdik. Milletvekilimiz ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte esnaf, STK ve istişare Kurulu Üyelerimize ziyaretler gerçekleştirdik. Ertesi günlerde İlyas Bey tekrar bizlerleydi ve İlçe Teşkilatımıza hemşehrilerimizi davet ederek vekilimizle birlikte talep ve önerilerini aldık. İlçe Teşkilatımızdaki bu programlara Milletvekillerimizle birlikte devam edeceğiz. Bu sayede kendileri birinci ağızdan talep ve önerilerini vekillerimize iletebilecekler. Hemşehrilerimizden duyurularımızı takip etmelerini rica ediyorum.

“GENEL MERKEZDEN TEŞEKKÜR”

Aynı hafta içerisinde Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız, Adana Milletvekilimiz Sayın Ahmet Zenbilci teşkilatımızı ziyarette bulundu. Kendileriyle ilçe teşkilatımızdaki istişarelerimizin ardından Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve Meclis Üyelerimizi ziyaret etmek üzere Gölcük Belediyesine geçtik. Orada Yıldırım Bey ve Meclis Üyelerimizle birlikte bir toplantı gerçekleştirerek yerel yönetimlerdeki çalışmalarımız ele aldık. Sayın Genel Başkan Yardımcımız çalışmalarımızdan dolayı teşekkür ederek ilçemizden ayrıldı.

“SİZLERLE OLMAK YORGUNLUĞUMUZU ALIYOR”

Daha sonra Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ı karşılamak üzere İl Başkanlığımıza geçtik. İl Başkanlığımızda Sayın Bakanımız’la birlikte İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu, Milletvekilimiz Sayın Sami Çakır, ve katılımıyla, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve İl Yöneticilerimiz bir araya gelerek bir toplantı yapma fırsatı bulduk. Bölgemizdeki ekonomik gelişmeleri ve ihtiyaçları ele aldığımız verimli bir toplantı oldu. Sayın Bakanımıza teşkilatımızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Geçtiğimiz hafta İlçe Teşkilatımızın çalışmaları açısından çok yoğun geçti. Bir yandan Milletvekillerimizle birlikte programlarımızı sürdürürken diğer yandan da ilçe teşkilatımızın rutin programlarını gerçekleştirdik. Aşure gününde Kadın Kollarımız ilçe merkezimizde aşure dağıtımı organize ettiler ve Gençlik Kollarımız’da Anıtpark’ta stand çalışmaları yaptılar. Her iki programa da hemşehrilerimizin teveccühü yüksekti. İlçe yöneticilerimiz ile birlikte ilçemizde tüm cemiyetlere katılma gayreti gösterdik. Cemiyetten cemiyete koşmak gerçekten yorucu oluyor ancak vatandaşlarımızın, özellikle genç çiftlerimizin en mutlu günlerine şahitlik etmek, onların yanında olmak yorgunluğumuzu alıyor.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ayrıca Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ile birlikte; Diyanet İşleri Başkanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi’nin katkıları ile Yeni Ferhadiye mahallemizde yapılan Diyanet Gençlik Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Merkezin açılışında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Tahir Büyükakın başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bölgedeki genç kardeşlerimin yüksek faydasına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, gösterdiği hedeflere koşmayı sürdüreceğimizi ifade ediyor, tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + = 14