GENEL KAPTAN BALABAN GÖLCÜKSPOR’DAN AYRILDI

Gölcükspor Klüp başkanı Temel Erten bugün Gölcükspor’un sosyal tesislerinde basın açıklaması yaptı. Yaptığı basın açıklamasında genel kaptanlık’ta yaşanan görev değişikliği ile ilgili açıklamalarda bulundu

Gölcükspor Klüp başkanı Temel Erten;

GENEL KAPTANIMIZ OLCAY BALABAN AFFINI İSTEDİ

Erten; Göreve geldiği günden bu yana özveriyle çalışan Genel Kaptanımız Olcay Balaban görevinden affını istedi. Gelinen sürecin kıymetli yöneticimizi yıprattığını görmemizden kaynaklı isteğini olumlu karşıladık. Kendisine bugüne kadar ki emeği için yönetim kurulu adına teşekkür ederiz. Genel kaptanlık görevini bırakan Olcay Balaban, Gölcükspor yönetim kurulumuzda var olmaya devam edecektir. ” ifadelerini kullandı.

GENEL KAPTANLIĞA HULUSİ UZUNER VE SEMİH SOFU GELDİ

Başkan Erten tarafından yapılan açıklamada; “Görevinden affını isteyen, Gölcükspor’a büyük katkıları ve destekleri olan  Genel Kaptanımızın yerine,  yönetim kurulunun tavsiyesi ile dönüşümlü olarak yönetim kurulu üyemiz ve altyapı sorumlumuz Hulusi Uzuner ve transfer komitesi üyemiz Semih Sofu oy birliği ile Genel Kaptanlığa getirildi. Alınan kararın camiamıza ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 2 = 11